Congresul East Meets West 2018 sau schimb de bune practici pentru atingerea excelenței în tratarea bolilor cardiovasculare.

Specialiști EndoVasculari din SUA și Europa au răspuns afirmativ medicilor români la invitația de a participa la cel mai prestigios eveniment medical al anului: Congresul East Meets West 2018, care abordează excelența în tratarea bolilor cardiovasculare.

DESCARCATI AGENDA EVENIMENT

Evenimentul, care se va desfasura la Bucuresti in perioada 4-6 octombrie, este al doilea de acest gen organizat pentru Europa Centrala și de Est, susținut pe deplin de ISEVS – Societatea Specialiștilor EndoVasculari din Statele Unite ale Americii.

Programul educațional de 3 zile include sesiuni plenare, workshopuri, intervenții live, prezentate în mod special pentru chirurgii vasculari și cardiovasculari, cardiologii intervenționali, radiologii intervenționali, dar și altor specialități co-interesate.

Pe deasupra, EMW2018 încurajează schimbul creativ de idei și experiențe de învățare.De asemenea, expozanții din industria medicală vor prezenta noile descoperiri în domeniu și vor vorbi despre noile tehnologii.

Scopul principal al Congresului este acela de a oferi șansa participanților români de a sta față în față cu lideri de opinie de rang mondial din domeniu care vor împărtăși din cunoștințele si opiniile lor, din secretele profesionale. Vor fi făcute cunoscute tehnici și tehnologii de ultimă generație pe plan global ce vor ajuta în tratarea pacienților.

Detalii despre ceilalti lectori pot fi gasite pe www.srcet.ro iar inscrierile se pot face la congress@srcet.ro.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Societatea Română de Intervenție Chirurgicală Minim Invazivă Cardiovasculară și Societatea Română de Chirurgie Endovasculara și Terapie Valvulară Transcateter și este susținut pe deplin de Societatea Internațională a Specialiștilor EndoVasculari.

Despre ISEVS

Societatea Internațională a Specialiștilor EndoVasculari (ISEVS) este dedicată dezvoltării cercetării, educației și expertizei clinice la nivel global în tratamentul unora dintre cele mai necruțătoare boli din lume – afecțiunile vasculare.

Folosind tehnologii inovative și tehnici intervenționale ISEVS luptă pentru a îmbunătăți îngrijirea pacienților în întreaga lume.

septembrie 24th, 2018|Publicatii|