30 de pacienti, second opinion pro bono! Medici de top din lume vor analiza gratuit cazurile unor romani cu afectiuni cardiace grave.

Medici de top din lume vor analiza gratuit cazurile unor romani cu afectiuni cardiace grave.

Pe durata a 3 zile, intre 4 si 6 octombrie, in cadrul evenimentului East Meets West 2018, care va avea loc la Bucuresti, o comisie condusa de Conf. Dr. Victor Costache va sta la dispozitia unui numar de 30 de persoane diagnosticate cu afectiuni cardiace. Pacientii romani au astfel sansa de a sta fata in fata cu lideri de opinie din lumea medicala, care le vor analiza dosarele si le vor face recomandari privind optiunile de tratament.

Toate personalitatile medicale prezente au acceptat invitatia dr. Costache, printre acestea fiind si reputatul T. Sloane Guy sau Chirurgul Anului in New York in 2016, „Doctor de top” timp de 3 ani in 2012-2015 in Philadelphia si „Medic de top” in US News&World Report in 2012, 2013 si 2014.

Cei interesati sa beneficieze de o astfel de consultatie gratuita trebuie sa trimita cateva detalii despre cazul lor, insotite de copii dupa acte medicale relevante, la adresa congress@srcet.ro pana la data de 02 octombrie 2018.

O comisie formata din specialisti va selecta cei 30 de pacienti care vor beneficia de consultatiile gratuite in cadrul Congresului East Meets West 2018,urmand a le fi comunicata ora si data.

Alaturi de Conf. Dr. Victor Costache, din comisia de analiza pro bono vor face parte:

Serban Stoica – MBBS, FRCS (CTh), MD Bristol, UK, University Hospital Bristol

Dr. Liuba Petru – Cardiolog interventionist Lund University, Lund, Suedia

Dr. Arnaud Crozat, Eric – Chirurg cardiothoracic CHU Grenoble, Grenoble, France

Dr. Rodney White – chirurg cardiovascular UCLA Medical Center

 

Mai multe informatii: www.srcet.ro

octombrie 1st, 2018|Publicatii|