Congresul Societatii Internaționale a Specialiștilor EndoVasculari

Bolile cardiovasculare reprezintă principala cauză de deces în România. Pacienții merită cele mai bune tratamente și medici care au acces la cele mai noi tehnologii în domeniu. De aceea, Congresul East Meets West 2019 îi aduce la București pe cei mai importanți specialiști în chirurgia cardiovasculară și endovasculară.

In perioada 26-28 septembrie 2019 se desfasoara Congresul Societatii Internaționale a Specialiștilor EndoVasculari la Bucuresti, la Hotel Mariott.

Congresul va include sesiuni plenare, case reports, workshop-uri, intervenții live, prezentate în mod special pentru chirurgii vasculari și cardiovasculari, cardiologii internaționali, radiologii intervenționali dar și altor specialități co-interesate.

Evenimentul este organizat de Societatea Română de Chirurgie Endovasculara și Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, în parteneriat științific cu Societatea Specialiștilor EndoVasculari din Statele Unite ale Americii, Academia de Știinte Medicale, Fundația Hasso Platner și Facultatea de Medicină din cadrul Universității Titu Maiorescu București, și prezidat de Conf. Univ. dr. Horatiu Moldovan.

Pentru mai multe informatii accesati pagina de prezentare a IEVS – https://www.srcet.ro/ro/

 

 

iulie 11th, 2019|Congrese, Fără categorie, Medical|